2009. november 8., vasárnap

hétvége

Oieee mindenkineki!

Nos akkor leírnám első hétvégémet és tapasztalataimat a második családommal kapcsolatban.
Pénteken este egy új üzlet divatbemutatójára mentünk Sinai-val és Valerie-vel, mivel Carol és még egy oszálytársam, Isabella is modell volt többek között. Élveztük nagyon, a ruhák szépek voltak, Carol ügyes volt, utána az allófogadás is jó volt. Be lettünk mutatva egy angoltanárnak a város egyik nyelviskolájából. Talán ez volt a 3. alkalom, hogy végre egy angolul normálisan beszélő brazillal társaloghattam. Meghívást kaptunk mindhárman a nyelvsuliba, hogy mutatkozzunk be a diákoknak és kicsit meséljünk magunkról, országunkról. Azt leszámítva, hogy a fickó minden mondatát úgy kezdte, hogy "in fact" és hogy kicsit "más" volt :), aranyos volt.
Majd első apukám vitt haza minket autóval olyan fél 11 felé. Kérdeztem, hogy hiányolnak? A válasz az volt: NAGYON... senki nem várja otthon őket esténként, csak Piuca, a tacsi. Hát igen, gondoltam, hogy rossz lesz nekik. :S
Sinai ott maradt nálunk, filmet néztünk, hát rengeteget nevettünk. Nem volt ki hazavigye, így itt aludt. Fél 5-ig beszélgettünk, angolul, porutgálul, spanyolul, ahogy csak tudtunk. :)
Másnap mindenki sokáig aludt. Nos...ez a család teljesen más: rengeteg mozgás, kiabálás, rokonlátogatások, egész nap nincs nyugtom. Bár nekem ez nem is baj, de például Carol teljesen ki van akadva, mert nem tud tanulni.
Szombat este ismét filmet néztünk, most 2 osztálytársam jött át, Ivy es Amanda, mivel a történelem tanárunk ajánlott egy filmet, ami a nácizmusról és a fasizmusról szól. Hát szörnyű volt, erről ennyit.
És amit már jobban szeretek ennél a családnál, az a kaja: végre nem mindennap ugyanaz: hús, rízs, bab, saláta, hanem nagyon változatos. Végre vannak ilyen rakott, tejszínes dolgok, amik a kedvenceim, végre van házisüti, amit egészen pontosan 3 hónapja és 2 hete nem ettem.
Jelengleg teljesen meg vagyok elégedve a családommal, főleg, hogy a mosdóban Victoria's secret kézmosóval mosok kezet...szóval ki lehet bírni itt az életet. Ja és itt jobban ki kell vennem a részem a házimunkából. Ma ebédkor: gyerekek, mai nap a tiétek, nektek kell rendet raknotok ebéd után. =>> szólt at utasítás. Hát Lukas amilyen gyorsan felfogta, olyan gyorsan felfutott az emeltre, hogy "tanulnia kell". Így Carollal ketten mosogattunk el, a fantasztikus lasagne-s tepsit és sültcsirkés tányérokat. :) Míg ezt az első családomnál nem kellett, hisz ott még anyukám sem mosogatott, nemhogy én... :)

Puszi mindenkinek!



Sinai és én a divatbemutató után

Ez a fehér ruha volt a kedvencem

Ezt Geonak, mert tudom, hogy szereti ezt a farmert :))

Carol, fogadótesóm, mint modell

Isabella, osztálytársam

Másik kedvencem

Fürdőruhák

Carol

Carol ismét

Ilyen kicsik is voltak :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése